Valkommen till Garden Connect

Garden Connect hjälper ambitiösa handelsträdgårdar att växa både online och offline. Vi har arbetat med handelsträdgårdar sedan 2002. Vi har ett team på 50 specialister som är redo att hjälpa er och är stolta över det faktum att vi har ett långsiktigt samarbete med över 300 handelsträdgårdar.


Låt oss växa

Vilka är vi?

Garden Connect grundades av 3 vänner och är fortfarande privatägd. Vi hjälper handelsträdgårdar att förbättra sin marknadsföring online och att generera mer ljud av steg och försäljning online. Vi är stolta över att vara en del av trädgårdsbranschen och har långsiktiga partnerskap med många nationella och internationella handelsföreningar.

Vi arbetar för

Vi är stolta över de långsiktiga samarbeten vi har med över 300 trädgårdscentra, grossister och plantskolor. Oavsett om vi utvecklar en webbplats, ökar försäljningen online och offline eller skapar en omfattande kundresa för shopparna; det är alltid ett nöje att arbeta tillsammans och uppfylla ambitionerna.


Visa allt

Varför välja Garden Connect?

Men varför skulle ni be ett holländskt företag att ta hand om er webbplats, marknadsföring online och webbshop i Sverige? Ni kan fråga era 300 kollegor i 5 länder varför de valde att arbeta med oss.

Vi finns här för att hjälpa er spara tid och förbättra er marknadsföring online:

  • Vi förser er med nyhetsartiklar 2/3 per vecka för att hålla er webbplats uppdaterad
  • Support är alltid inkluderad i våra tjänster
  • Vårt team av utvecklare kan integrera vilket POS- eller ERP-system som helst
  • Vi har en enorm databas med plantdata (15 000 plantor)
  • Lättförstådd prissättningsstruktur

Ni kan besöka denna sida för att se en lista över handelsträdgårdar som vi arbetar för i nuläget.

Kontakta oss

Vill ni veta hur vi kan hjälpa er handelsträdgård? Kontakta oss idag via +31 20 700 8250 eller e-post info@gardenconnect.com. Vi ser fram emot att träffa er snart.

* Fields with an asterisk are required.
Garden Connect