Retail­Vista

RetailVista is het kassasysteem van Nedfox, dat door vele tuincentra en andere retailers wordt gebruikt. RetailVista heeft meer dan 5.000 gebruikers, verdeeld over honderden ondernemingen met duizenden actieve kassa’s. Omdat RetailVista in de cloud werkt, is het kassasysteem altijd en overal in realtime beschikbaar.


“Door RetailVista te koppelen aan je online omgeving vergroot
je de efficiëntie en productiviteit van beide kanalen:
online en offline vullen elkaar aan en versterken elkaar.”
 

Dankzij de intensieve samenwerking tussen Garden Connect en Nedfox kan jouw tuincentrum veel voordeel behalen bij een goede integratie. Hierbij wordt het RetailVista kassasysteem op de werkvloer gekoppeld aan de online verkoopomgeving in de webshop.
 

RetailVista & webshop

Door RetailVista en de webshop te koppelen, worden gegevens in realtime uitgewisseld. Zo is je productinformatie en voorraad altijd up-to-date, en kun je je online klanten optimaal bedienen. Ook worden prijzen automatisch bijgewerkt zodat ze zowel op de vloer als in de webshop gelijk zijn. Ook speciale promoties, zoals mix & match of multi-buy, zijn daardoor direct op al je verkoopkanalen beschikbaar.  Ook kunnen je kortingsbonnen en cadeaukaarten op deze manier zowel online als offline ingeleverd worden. 
 

RetailVista &verkooporders

Ook klanten kunnen makkelijker van online naar offline en andersom gaan. Grote aankopen zoals tuinmeubels, tuinhuizen en sierbestrating worden meestal niet direct bij aankoop meegenomen door de consument. Van deze producten maakt RetailVista een verkooporder, voor levering op een later moment. Dankzij de integratie met Garden Connect blijft de consument op de hoogte van de order informatie en levertijd. Bovendien kan er online betaald worden, daags voor levering van de producten. 
 

RetailVista & klantenkaart

Heeft jouw tuincentrum een klantenkaart? Laat bezoekers de klantenkaart registreren via de website. Zo activeren ze hem direct en kunnen ze de kaart zowel online als offline gebruiken. Daarmee bied je je klanten extra gebruiksgemak en meer kansen om te verkopen. Ook kan de koppeling geïntegreerd worden in een eigen app. In dat geval kunnen je klanten er zelfs voor kiezen niet de fysieke kaart te gebruiken maar hun smartphone – zonder waardeverlies! 
 

RetailVista & Personal Marketing

Zet Personal Marketing in voor gebruikers van je klantenkaart, en biedt als tuincentrum extra service. Je kunt een automatische actie opzetten voor allerlei verschillende gebeurtenissen. Als een klant bij je koopt – online of offline – kun je direct daarna de aankoopbon mailen, inclusief handige tips voor het net gekochte product. Of stuur klanten die lang niet zijn geweest een mooie incentive met een kortingscode. Ook kun je een felicitatiemail sturen naar een klant die zijn of haar geboortedatum geregistreerd heeft, uiteraard met een leuk cadeautje. De mogelijkheden van Personal Marketing zijn eindeloos. 
 

Maatwerk

Heeft je tuincentrum bijzondere wensen? In dat geval gaan we bij Garden Connect aan de slag voor een oplossing op maat. Dit doen we ook voor je B2B bedrijf, omdat je vaak specifieke behoeften hebt die B2C retailers niet tegenkomen. Zo hebben we voor een groothandelscentrum een handige bestel-app ontwikkeld.