Signage

Snel en eenvoudig prijsbordjes makenPrijsbordjes maken in tuincentrum met eigen design. Bordjes voor planten.

  • Direct beschikbare prijsborden - zelf online maken, lokaal afdrukken
  • Professionele presentatie van het productassortiment in je winkel door middel van prijsbordjes
  • Creëer vertrouwen bij je klant door goede, complete productinformatie te geven
  • Link naar website/webshop door een QR-code toe te voegen aan het betreffende prijsbordje 
  • Eigen uitstraling door aangepaste sjablonen in jouw huisstijl, indeling en met jouw logo
  • Eenvoudig ontwerpen via een online wizard
  • Bespaar tijd met het maken van prijsbordjes - het duurt maximaal 30 seconden
  • Koppelingen met jouw kassasysteem beschikbaar (optioneel)

Plan een demo

Wil je meer weten over onze oplossingen? We maken graag kennis met je! Vul hieronder je gegevens in en dan geven we graag een korte demo.

Velden met * zijn verplicht.

Prijsbordjes en informatiebordjes maken met onze in-store signage oplossing voor tuincentra en kwekerijen

Prijsbordjes maken tuincentrum. Planteninformatie beschikbaar. Eigen ontwerp PDF aanleveren. Online wizard.Maak je eigen prijsbordjes en print ze direct uit

Met ons systeem kun je eenvoudig online individuele bordjes maken en afdrukken. Het hele proces neemt slechts enkele seconden in beslag en je kunt altijd je eigen huisstijl gebruiken. Kies uit verschillende sjablonen die wij hebben of maak je eigen sjabloon. Wij helpen je om je producten optimaal te presenteren in je tuincentrum.

 

Informatiebordjes winkelvloer. Productbordjes maken met plantenfoto's en eigenschappen.Professionele oplossing voor op de winkelvloer

Goede informatie op de winkelvloer is het halve werk als het gaat om het succesvol verkopen van producten. Dit komt omdat de bordjes jouw klanten belangrijke informatie geven voordat ze iets kopen en idealiter hebben ze geen uitleg meer nodig om een aankoopbeslissing te nemen. Op de bordjes kun je belangrijke informatie tonen die de unieke kenmerken van het product aan jouw klant laat zien. Hiervoor gebruik je onze database met planteninformatie. Is een plant winterhard? Kan hij in de volle zon? Wat de vraag ook is: wij hebben het antwoord al voor je klaarstaan! 

 

Online prijsbordjes maken voor in tuincentrum. Bordjes met planteninformatie.

Bespaar tijd

Ons signage systeem heeft meer dan 300.000 foto's en gegevens van 75.000 planten. Zo kun je snel en eenvoudig professionele prijsbordjes maken voor in jouw tuincentrum of kwekerij. Je bespaart veel tijd met onze oplossing.

In-store signage in tuincentrum. Prijsbordjes online maken. Eenvoudige online wizard.

Koppel winkel & webshop 

Door QR codes toe te voegen aan de prijs- en informatiebordjes kunnen klanten direct meer informatie bekijken op jouw eigen webshop. Zo koppel je de waardevolle informatie op je webshop aan een bezoeker in jouw winkel.

Prijsbordje maken voor in winkel. PDF design. In-store signage tools.

Prijsborden in jouw eigen stijl

Alle prijsbordjes worden in jouw eigen huisstijl opgemaakt. Ook kun je ons jouw sjablonen toesturen zodat we deze kunnen implementeren. Zo weet je zeker dat deze goed aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Eenvoudige online wizard

Tuincentrum prijsbordjes. Bordjes met planteninformatie voor op de winkelvloer.Het maken van bordjes is nog nooit zo eenvoudig geweest als met onze oplossing! Je hoeft geen Word of PDF sjablonen te bewerken die vaak beperkt aanpasbaarzijn. Door onze eenvoudige online wizard te volgen maak je binnen 30 seconden een goed, professioneel prijsbordje. Daarbij kun je gebruik maken van onze 300.000 foto's en database van 75.000 planten. Hiermee bespaar je veel tijd én je zorgt er bovendien voor dat alle bordjes netjes opgemaakt zijn, binnnen de huisstijl van je bedrijf. Eenvoudiger wordt het niet!

Plan een demo

Wil je meer weten over onze oplossingen? We maken graag kennis met je! Vul hieronder je gegevens in en dan geven we graag een korte demo.

Velden met * zijn verplicht.