Plantdata

Planten blijven de belangrijkste productgroep voor retailers en ook kwekers en handelsbedrijven leunen natuurlijk volledig op groene producten. Heb je een tuincentrum of kwekerij en wil je online verkopen, maar heb je moeite om de juiste plantinformatie te vinden voor je webshop? Wij bieden de perfecte oplossing!

Met onze plantdata heb je 50.000 planten met foto’s, eigenschappen en omschrijvingen die je eenvoudig in een webshop kunt zetten. Op die manier kun je snel & eenvoudig aan de slag en je webshop voorzien van de juiste informatie.

  • Verkrijgbaar in 4 talen en op verzoek uitbreidbaar met andere talen
  • Meer dan 35.000 foto's beschikbaar voor online gebruik
  • Uitgebreide gegevens zoals de bloeiperiode, kleuren, Latijnse naam, het planttype en meer
  • Tips voor verzorging en plaatsing van de planten
  • Beschikbaar voor zowel tuin- als kamerplanten

Je kunt onze plantdata inzetten in jouw webshop door in ons platform producten te koppelen aan de plantdata. Natuurlijk kun je de data zelf wijzigen of overschrijven, mocht je dat willen. Ook kun je een uitgebreide plantengids opnemen in je website om jouw klanten te laten zoeken naar informatie over planten. Bezoekers van de plantengids kunnen ook een eigen plantenlijst aanleggen. 

Heb je een ander project waar je plantdata voor nodig hebt, dan kun je onze handige API gebruiken om een integratie te maken.

Wil je meer weten over onze plantdata? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op