Google Analytics

Meten is weten en daarom hebben wij een volledige integratie met Google Analytics 4 opgezet. Zo weet je precies wat er gebeurt in jouw website, webshop of app. 

Het is belangrijk dat je zelf inzicht hebt in het gedrag van bezoekers op jouw website en daarom heeft iedere website zijn eigen account. Die staat op jouw naam en vandaar kun je de koppeling met het Garden Connect platform maken. 

  • Het Garden Connect Platform ondersteunt Google Analytics 4. Je kunt Google Analytics 4 zelf instellen of dit via Google Tag Manager doen.
  • Wij bieden je kosteloos de mogelijkheid om dit helemaal zelf te doen, maar als je hier hulp bij nodig hebt, staan we je graag bij. We kunnen je tegen betaling helpen met het opzetten van je account, het inrichten van Google Analytics 4 en het inrichten van Google Tag Manager met tags voor bijvoorbeeld Facebook, Google Ads, Hotjar en andere platformen.
  • Veel doelen en instellingen zijn standaard beschikbaar. Denk daarbij aan het klikken op links, registreren van aanmeldingen en natuurlijk online aankopen. 
  • Als je ook gebruik maakt van onze online marketing diensten, dan sturen we je maandelijks een rapportage per e-mail met informatie over je website. Deze rapportage en het dashboard maken de gegevens in Google Analytics op een begrijpelijke manier zichtbaar: bovendien hoef je niet persé in te loggen want we sturen de rapportage ook per email toe!

Google Analytics 4 is gratis te gebruiken en de integratie met ons platform is standaard beschikbaar voor iedereen.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met Google Analytics 4? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op