Content Marketing

Een actuele website die perfect aansluit op jouw assortiment, op de seizoenen en die ook nog eens precies de gewenste doelgroep aanspreekt. Ik hoor je denken: Wie gaat dat doen? Wie heeft daar de tijd voor in ons tuincentrum?  En wie is daar écht goed in? Garden Connect biedt een team van content marketeers die jou daarbij kunnen helpen. Hoe gaan wij te werk? 

  • We verzamelen content van leveranciers en van Tuinbranche Nederland, zodat we goed op de hoogte zijn van trends, nieuwe producten, mooie sfeerbeelden en campagnemateriaal.
  • Vervolgens gaan wij aan de slag met een contentkalender per maand (voor NL, BE, UK, IE en CA), zodat we precies weten welke planten, productgroepen en feestdagen actueel worden de komende maanden. 
  • 3x per jaar hebben we met jou een uitgebreide videocall om jouw wensen te bespreken en samen met deze wensen en de verzamelde content gaan we aan de slag! 1x per maand sturen wij jou een update van alle werkzaamheden. 

We bieden Content Marketing aan op basis van een vast aantal uren per maand en we zorgen voor een vaste content marketeer die aan jouw online communicatie werkt. Omdat wij maandelijks voor bijna 100 verschillende tuincentra de websites beheren, kunnen we snel werken, hebben we genoeg inspiratie en zorgen wij met gemak voor de actuele website die jij wenst. Klinkt dit goed? Sluit je aan! Onze groene (en snelle) vingers, helpen je graag verder!  

Neem contact op

 

 

 

Wat kunnen wij voor je betekenen op Content Marketing gebied: