Over Garden Connect

Garden Connect helpt meer dan 300 ambitieuze tuincentra om hun bedrijf te laten groeien. Wij doen dit sinds 2002 en hebben net zoveel passie voor de tuinbranche als jij hebt.

Geboren & getogen onder de rook van Amsterdam zijn we lekker duidelijk. We geloven in samenwerking binnen de tuinbranche en zijn er trots op dat vele tuincentra al meer dan 15 jaar gebruik maken van onze diensten.

We willen het meest toonaangevende online marketing bureau voor tuincentra ter wereld worden, maar beloven je dat we verder bescheiden blijven!

Ons Verhaal

Header afbeelding

afbeelding

Onze Missie

Creating innovative and effective online solutions to connect ambitious garden centres with their customers.

Jij weet alles over planten en hebt een mooi, succesvol en inspirerend tuincentrum. Wij ontzorgen je door je de best mogelijke website, webshop en klantenkaart te geven die er is. 

afbeelding

Community

Wij zijn ons bedrijf in 2002 begonnen nadat we vrijwillig een website voor onze lokale voetbalvereniging hadden ontwikkeld. We weten dus hoe belangrijk het is om organisaties in onze omgeving te steunen.

Op dit moment ondersteunen we nog veel organisaties in ons eigen dorp Zwanenburg. We helpen ze om online contact te houden met hun leden, fans en donateurs.

In Engeland ondersteunen we Greenfingers: een goed doel, ontstaan in de Britse tuinbranche, dat tuinen aanlegt bij hospices voor kinderen. Daarnaast delen we onze unieke kennis nationaal- en internationaal via onze partners.

Partners

Garden Connect werkt samen met veel partners om wederzijdse klanten succesvoller te maken door het aanbieden van:

  • Een betere klantervaring

  • Tijdbesparende oplossingen door slimme integraties met kassasystemen

  • Innovatieve oplossingen

  • Marketing automation

Onze partners

Awards en certificaten

Door de jaren heen zijn onze prestaties gezien en bekroond. Als kers op de taart hebben wij enkele prestigieuze awards mogen ontvangen waaronder de Tuinzaken Retail Award voor het meest innovatieve bedrijf binnen de tuinbranche en een internationale Effie Award voor meest effectieve reclamecampagne. Daarnaast werden onze inspanningen in het Verenigd Koninkrijk beloond met een UKTI Investment Award. Wij beschikken tevens over het Google Partner certificaat, wat onze deskundigheid in Google Ads aantoont.

Afbeelding

Afbeelding oprichters

Ons verhaal

Voor het begin van ons verhaal moeten we terug naar 2001. Drie jarenlange schoolvrienden, Edwin, Peter en Frank, werkten aan een website voor de lokale voetbalvereniging. Alle drie 18 jaar oud en spelend in hetzelfde team, bedachten ze dat hun club een website nodig had zodat leden wedstrijdverslagen konden lezen van elkaar. Dus gingen ze vrijwillig aan de slag om dit te realiseren. Nadat ze deze website af hadden, vroeg een ander bedrijf in Zwanenburg of ze een website konden bouwen. Nadat ze hun tweede website gelanceerd hadden, belde een ander bedrijf ze. En nog een ander...

Ons verhaal