E-commerce

Als je een tuincentrum of handelsbedrijf hebt, is het belangrijk om een webshop te hebben die aansluit bij je bedrijf en ambities. Een webshop is een krachtig middel om je klanten te bereiken en je omzet te verhogen: niet alleen online maar het is juist ook een online showroom voor klanten die hun winkelbezoek aan het voorbereiden zijn.

Maar het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop is een complex proces. Je moet rekening houden met veel verschillende factoren, zoals het design, de functionaliteit, de navigatie, de betalingsmogelijkheden en de mobiele gebruikerservaring. Ook moet jouw webshop gekoppeld worden aan jouw kassa- of ERP systeem, wat vaak een uitdaging is. 

Wij bieden we een oplossing voor deze uitdagingen. We ontwerpen en ontwikkelen webshops die aansluiten bij jouw bedrijf en helpen om je ambities te realiseren.

  • Wil je online omzet realiseren? Of wil je je webshop gebruiken als online showroom om bezoekers naar je tuincentrum te trekken? Of wil je alleen lokaal bezorgen? Of toch liever alleen zakelijke gebruikers bereiken via een beveiligde login? Wij richten de webshop in op basis van je doel.
  • Onze werkwijze is altijd maatwerk. We gebruiken geen templates, maar maken een uniek design dat aansluit bij je bedrijf. We zorgen ervoor dat alles mobielvriendelijk is, zodat je klanten je webshop ook op hun mobiele telefoon kunnen bezoeken. 
  • Wij hebben een scala aan integraties met systemen die gebruikt worden in de tuinbranche. Denk daarbij aan kassasystemen RetailVista van NedFox en Robinson van SDP of de gespecialiseerde WinTree software van TSD. 

Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van e-commerce en webshop ontwikkeling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop die aansluit bij je bedrijf en ambities.

Neem contact op