WinTree®

WinTree® is ontwikkeld door TSD en een softwarepakket, speciaal ontwikkeld voor boomkwekerijen. Omdat ons platform geïntegreerd is met WinTree®, kunnen we kwekerijen en handelsbedrijven helpen om een online bestelomgeving op te zetten.

De integratie tussen ons platform en WinTree® is altijd maatwerk en aangepast aan jouw bedrijfsprocessen. Een aantal mogelijkheden:

  • Klanten kunnen inloggen en toegang krijgen tot hun eigen prijzen en orderhistorie.
  • De voorraad- en productinformatie uit WinTree® kan integraal online getoond worden zodat gebruikers altijd toegang hebben tot een actueel overzicht van beschikbare producten.
  • We kunnen een combinatie maken van een B2B bestelomgeving en consumentenwebshop. Hybride bedrijven hoeven dus niet twee webshops te ontwikkelen maar kunnen dit in 1 omgeving combineren.
  • Retailers kunnen hun eigen prijzen bij producten opgeven zodat prijslabels direct geprint kunnen worden. 
  • Iedere klant kan zijn eigen afleveradressen en filialen opgeven om het bestellen en de levering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
  • All bestellingen of offerte aanvragen gaan automatisch terug naar WinTree® zodat ze vandaar uit verder verwerkt kunnen worden. 

Kortom, de integratie tussen WinTree® en het Garden Connect platform is de ideale oplossing voor kwekerijen. Door onze goede samenwerking met TSD weet je zeker dat zowel het ontwikkelproces als de support daarna goed en snel afgehandeld wordt.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze integratie met WinTree® en Garden Connect. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op