Kiyoh

Online recensies spelen een cruciale rol tijdens het winkelen: consumenten gebruiken ze om te bepalen waar ze gaan kopen, zowel online als in het tuincentrum. Daarom hebben we een integratie met Kiyoh gemaakt. Kiyoh is een krachtig platform dat jouw tuincenturm helpt om meer recensies te verzamelen.

Met Kiyoh kun je automatisch uitnodigingen sturen naar online klanten om een review te schrijven na afhandeling van een bestelling. Deze reviews worden vervolgens getoond in je webshop, waardoor klanten een meer complete indruk krijgen van het tuincentrum.

  • Daarnaast is Kiyoh ook geïntegreerd met Google Ads. Hierdoor kunnen beoordelingen ook getoond worden in advertenties waardoor tuincentra meer bezoekers kunnen trekken.
  • Recensies spelen een belangrijke rol in het aankoopproces. Kiyoh helpt je om meer recensies te verzamelen, waardoor klanten meer vertrouwen krijgen in je tuincentrum: online & offline.
  • In je webshop nemen we de Kiyoh recensies op verschillende plekken op waardoor het tijdens het online shoppen duidelijk is dat je een betrouwbaar bedrijf bent wat goede service & producten levert. 

Als je meer wilt weten over hoe Kiyoh jouw tuincentrum kan helpen om meer recensies te verzamelen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op