Online betalen

Als je een webshop hebt , is het belangrijk dat je klanten een betalingsmethode kunnen kiezen die bij hen past. We bieden we daarom verschillende betalingsoplossingen aan en daarbij geldt dat meer mogelijkheden altijd leidt tot meer bestellingen!

Het betaalproces wordt vaak over het hoofd gezien maar is zeker geen onbelangrijke stap in het proces: iedere klant die daar nog afhaakt betekent gemiste omzet. Daarom bieden wij een scala aan betaalmogelijkheden aan. We doen dat samen met bekende payment providers zodat je zelf kunt kiezen welke partij jouw online betalingen gaat afhandelen. Een aantal betaalmethodes:

  • We bieden online betalingen aan met iDeal of Bancontact. Dit is een handige optie voor klanten die binnen Nederland of België wonen.
  • Voor internationale webshops hebben we ook creditcards en Paypal als optie omdat iDeal en Bancontact buiten de landsgrenzen niet werken. Wil je actief worden in Duitsland, dan is een lokale optie als Giropay juist weer belangrijk.
  • Daarnaast bieden we ook achteraf betalen aan met Klarna, In3 en Afterpay. Hiermee kunnen klanten hun aankoop betalen nadat ze deze hebben ontvangen. Dit is een handige optie voor klanten die niet direct willen betalen voor hun bestelling.
  • Tot slot bieden we ook de optie om op rekening te betalen. Dit is vooral handig voor zakelijke of lokale klanten. 

Als een klant een product retourneert, is het ook belangrijk dat de terugbetaling goed wordt afgehandeld. Als er een koppeling is met joue kassasysteem, kan dit volledig geautomatiseerd worden. De klant krijgt dan ook automatisch een bericht per email met informatie over zijn terugbetaling en samen met jouw paymentprovider wordt de terugbetaling automatisch gedaan. Wel zo handig!

We hebben integraties met alle bekende platforms, zoals Buckaroo, Stripe, Pay.nl en Paypal. Zo kunnen we je webshop voorzien van een betalingsoplossing die bij jouw klanten past. Wil je meer weten over de betalingsoplossingen die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op