Wensenlijst

Een consument die zich oriënteert is nog niet klaar om te kopen maar je kunt hem wel helpen door een digital wenslijstje te laten maken. Zo kan hij zelf de producten op een rijtje zetten waarin hij interesse heeft.

Een wensenlijst kan later gebruikt worden om een online aankoop te doen maar wordt ook gebruikt om een winkelbezoek voor te bereiden. 

  • Met een wensenlijst kunnen klanten eenvoudig producten opslaan die ze interessant vinden. Bij ieder product staat een icoontje waarmee de klant het product op de wensenlijst kan zetten. 
  • Heb je een klantenkaart? Dan wordt de wensenlijst automatisch opgeslagen in het account van de klant. Na 3 en 10 dagen kan er een email gestuurd worden naar de klant met zijn wensenlijst, ter herinnering. Deze wensenlijst kan ook opgenomen worden in jouw app.
  • Zonder klantenkaart kan de wensenlijst opgeslagen worden in het online account van jouw klant.
  • Met een wensenlijst maak je de link tussen webshop en tuincentrum en je kunt het gebruik ervan uiteraard meten in Google Analytics.

Het is een handige service voor klanten die aan het oriënteren zijn en nog niet klaar zijn om iets te kopen of voor klanten die in het tuincentrum langs willen komen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een wensenlijst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op