Performance Based Marketing

Performance Based Marketing is een dienst die zich richt op ambitieuze tuincentra die hun online aanwezigheid willen versterken. We richten ons daarbij concreet op gestelde doelen en doen er alles om deze te behalen!

Performance Based Marketing is een intensief proces waarbij alle aspecten van online marketing samenkomen.

 • Performance Based Marketing begint met het bepalen van je doel.
 1. Wat wil je bereiken met online marketing?
 2. Wil je meer bezoekers op je website?
 3. Wil je meer conversies in je webshop?
 4. Wil je meer naamsbekendheid in de regio?
 5. We helpen je om je doel SMART te formuleren, zodat je precies weet wat je wilt bereiken.
 • Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren of optimaliseren van content. We maken content die aansluit bij je doel en je doelgroep. Daarnaast optimaliseren we je content voor Google, zodat je website beter vindbaar wordt op de relevante trefwoorden.
 • Om je website populairder te maken, voeren we linkbuilding uit. We zorgen ervoor dat je website meer links krijgt van andere websites, waardoor je website hoger in de zoekresultaten komt.
 • Om je website te verbeteren, voeren we iedere maand een technische audit uit. We controleren of je website technisch gezien goed in elkaar zit en of er verbeterpunten zijn.
 • We zorgen voor conversie optimalisatie op basis van A/B testen om het rendement uit je bestaande bezoekers te verhogen. We bespreken deze vooraf, voeren ze uit en delen de resultaten achteraf met jou.
 • Na elke stap analyseren we de resultaten. We kijken wat er goed gaat en wat er beter kan. We voeren verbeterpunten door en gaan vervolgens weer aan de slag met de volgende stap.

Bij Performance Based Marketing staat het doel centraal. We werken intensief samen met onze klanten om hun doelen te bereiken. We automatiseren veel processen en nemen veel werk uit handen, maar ook van jou wordt verwacht dat je stappen zet. Het is immers de bedoeling dat we samen de gestelde doelen halen!

Wil je meer weten over Performance Based Marketing en hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op