Ticketing

Workshops, high-teas en kinderfeestjes: voor steeds meer activiteiten is het handig om tickets te verkopen of gratis aan te bieden. Met onze ticketing module kun je onbeperkt events aanmaken en tickets verkopen. Klanten kunnen online tickets boeken via jouw eigen webshop en direct afrekenen indien nodig.  

De ticketing module biedt tal van voordelen en is flexibel in te richten, op basis van jouw situatie en wensen:

  • Klanten ontvangen een automatische bevestiging met PDF ticket met daarop een QR code. De QR code kan gescand worden met onze eigen Events App.
  • We sturen automatisch een herinnering vóór het event. Na afloop van het event sturen we een bedankje met uitnodiging om een recensie te schrijven. Uiteraard kun je deze emails zelf instellen en/of aanpassen.
  • Onze module is ook geschikt voor events zonder betaling die gratis zijn.
  • Er is ook een optie om extra informatie te vragen zoals de naam van alle aanwezigen en allergie informatie, bij een lunch of activiteit met eten & drinken.
  • Je kunt extra opties aanbieden, zoals een glas champagne bij het boeken van een high-tea.

Onze ticketing module is flexibel in te stellen en je kunt ook zelf in de winkel tickets verkopen. Wil je meer weten over onze ticketing module? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op