SDP

Tuincentra die gebruik maken van het kassasysteem Robinson van ontwikkelaar SDP kunnen profiteren van de integratie die wij bieden. De samenwerking tussen SDP, gevestigd in Vlaanderen, en Garden Connect biedt een goede oplossing voor webshops die tijd willen besparen.

De integratie zorgt voor een eenvoudige uitwisseling van gegevens zodat jij tijd bespaart en je kunt concentreren op het helpen van klanten.

  • Met de integratie tussen Robinson en het Garden Connect platform kun je productinformatie, bestellingen, prijzen en aanbiedingen eenvoudig beheren.  Dit betekent dat tuincentra hun tijd kunnen besteden aan andere taken, zoals het verbeteren van hun klantenservice. 
  • Door de informatie die beschikbaar is via Robinson, kunnen klanten gemakkelijk producten zoeken, bestellen en betalen in jouw webshop.
  • Bestellingen gaan automatisch terug naar jouw kassasysteem zodat de voorraad en administratie direct bijgewerkt wordt. 

Als je meer wilt weten over de integratie met Robinson, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het verbeteren van jouw webshop de integratie met jouw kassasysteem.

Neem contact op