Linkbuilding

Linkbuilding is volgens velen een vaag begrip maar belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het is het proces van het verhogen van de populariteit van een website door het plaatsen van links naar de website vanuit andere websites. Bij linkbuilding is het belangrijk om de juiste context te hebben en wij verzorgen dit voor jouw bedrijf of webshop.

Bij linkbuilding spelen zowel kwaliteit als kwantiteit een rol: idealiter heb je veel links van hoge kwaliteit en extreem relevant, maar deze combinatie is niet eenvoudig te realiseren. Wij voeren linkbuilding uit als onderdeel van onze Performance Based Marketing Dienst maar kunnen het ook eenmalig of voor een korte periode verzorgen om de waarde van een domeinnaam te verbeteren:

  • Wij gebruiken diverse tools om goed inzicht te hebben in de linkbuilding strategie die we hanteren. We analyseren je huidige links, bepalen op welke pagina's we ons moeten richten en welke zoekwoorden kans van slagen hebben.
  • We kennen veel partijen met websites die gaan over huis, tuin en dier waar we links kunnen plaatsen. Daarnaast hebben we een eigen netwerk van blogs waar we links kunnen plaatsen.
  • Linkbuilding is een continue proces en iets wat we nooit eenmalig doen: de minimale termijn is 6 maanden zodat we rustig maar gestaag kunnen werken aan een goed linkprofiel.
  • Linkbuilding is een vast onderdeel van Local SEO Marketing en Performance Based Marketing Dienst

Door linkbuilding toe te passen leg je een stevig fundament onder de vindbaarheid van jouw website: links blijven jaren staan en hebben dus een blijvende impact op je vindbaarheid!

Wil je meer weten over linkbuilding, onze werkwijze en welke positieve effecten het voor jou kan hebben? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het verbeteren van de populariteit van je website. 

Neem contact op