Local SEO Marketing

Maar liefst 46% van de zoekopdrachten in Google is er op gericht om iets te zien, te bezoeken of te kopen in de buurt. Met Local SEO Marketing zorg je ervoor dat je online zichtbaar bent bij consumenten uit jouw eigen regio. Consumenten die lokale zoekopdrachten uitvoeren weten door middel van Local SEO Marketing jouw website en daarmee jouw tuincentrum beter te vinden. Het resultaat: meer bezoek op je website en meer voetjes over de winkelvloer!

Local SEO marketing is een bewezen succesvol proces om de online zichtbaarheid van jouw tuincentrum te verbeteren in de regio. We volgen een aantal stappen om dit resultaat te bereiken:

 • Het begint met onderzoek naar de doelgroep:
  Uit welke regio komen jouw huidige klanten?
  Naar welke producten zijn ze online op zoek?
 • Door deze informatie te verzamelen en te analyseren, gaan we de content op de website uitbreiden of aanpassen. De vraag van de klant en content op de website moeten naadloos op elkaar aansluiten.
 • Vervolgens gaan we aan de slag met je interne en externe linkprofiel. Met linkbuilding verhogen we de populariteit van de website bij Google zodat je vaker getoond wordt.
 • Daarnaast optimaliseren we de online vermeldingen van jouw tuincentrum op online bedrijvengidsen zoals Yelp, Google Maps, Apple Maps en andere lokale websites.
 • We zorgen er ook voor dat de openingstijden van jouw tuincentrum automatisch worden geüpdatet op deze platforms.
 • We koppelen de nieuwsberichten, aanbiedingen, vacatures en activiteiten van je website aan je Google Bedrijfs Profiel, zodat deze automatisch worden gepubliceerd. Deze automatisering zorgt ervoor dat jouw tuincentrum vaker online getoond wordt. 
 • Tot slot analyseren we de resultaten en bieden we heldere rapportages aan, zodat je precies kunt zien wat de resultaten zijn.

Local SEO marketing is een continue proces en zorgt voor een betere online zichtbaarheid van jouw tuincentrum bij consumenten in je eigen regio.

Wil je meer weten over onze werkwijze voor Local SEO marketing? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op