Google Ads

Iedereen kent en klikt op Google Ads, omdat dit nu eenmaal het eerst in beeld komt als je zoekt in Google. Als je een tuincentrum hebt en je dus meer bezoekers in je winkel wilt of je online omzet wilt verhogen, dan is Google Ads een goede optie. 

Google Ads werkt echter niet alleen als je online wilt verkopen: je kunt ook eenvoudig lokale consumenten bereiken. Een korte samenvatting van onze werkwijze:

  • We beginnen met het bepalen van je doelen. We bepalen het verwachte rendement, je doelgroep en de producten waarmee je wilt adverteren. 
  • We koppelen Google Analytics aan je Google Ads campagnes, op deze manier kunnen we de resultaten van de campagnes in de diepte analyseren.
  • Vervolgens richten we campagnes in, afhankelijk van je doelen. We kunnen zoek-, shopping- en displaynetwerken inzetten, en eventueel ook regio's afbakenen.
  • Indien we Google Shopping inzetten maken we ook geautomatiseerde product feeds aan en verzorgen we integratie met het Google Merchant Center. 
  • Na livegang monitoren we de resultaten. We bespreken de resultaten, stellen de campagnes bij en optimaliseren deze.

Google Ads is een krachtig middel om je doelen te bereiken. Je betaalt je budget rechtstreeks aan Google en er zit geen opslag voor ons op. Daarnaast gebruiken we Comparison Shopping Partners om een extra korting op kosten te krijgen vanwege EU-wetgeving.

Wil je meer weten over hoe wij Google Ads kunnen inzetten voor jouw tuincentrum? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op