PIM Core

PIM Core is een Product Information Management systeem dat jouw tuincentrum helpt om productinformatie te beheren. Het is een krachtig systeem dat helpt om hun productinformatie te beheren, te verrijken en te distribueren naar verschillende kanalen zoals het Garden Connect platform.

Een PIM systeem is met name geschikt voor tuincentra die meerdere webshops hebben, omdat productbeheer dan gecentraliseerd moet zijn. Wij bieden een volledig verzorgde integratie met PIM Core.

  • Hierdoor kun je productinformatie naar één of meerdere webshops sturen. Dit maakt het makkelijker om productinformatie te beheren, te verrijken en te distribueren.
  • Via PIM Core kun je ook de integratie met de GS1 datapool maken om staminformatie nog eenvoudiger in te lezen en te werken.
  • Door PIM Core in te zetten kun je eenvoudig meerdere webshops in meerdere talen beheren, omdat de productinformatie centraal is opgeslagen.

Als je benieuwd bent naar de integratie tussen PIM Core en het Garden Connect platform, neem dan contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Neem contact op