Recensies

Recensies zijn een belangrijk onderdeel van het aankoopproces voor online consumenten: zonder goede recensies zullen klanten geen aankoop doen in jouw webshop. Ze geven klanten een goed beeld van de producten en de webshop als geheel.

Er zijn twee verschillende soorten recensies. De eerste gaat over jouw bedrijf of webshop en deze worden meestal via platforms als Kiyoh, Trustpilot of je Google Bedrijf Profiel verzameld. De tweede soort gaat over producten die je verkoopt en ook deze recensies kun je verzamelen én tonen via jouw webshop in het Garden Connect platform.

  • Met onze recensie module kun je klanten uitnodigen om een recensie te schrijven over individuele producten, dat gaat automatisch per email.
  • Deze email wordt pas na aflevering van producten toegestuurd, dus hij komt altijd op het juiste moment. Dit is bovendien een eenmalige email die de klant niet zal irriteren.
  • Bij het plaatsen van recensies kunnen klanten ook een foto plaatsen, zo kunnen ze laten zien hoe jouw producten in hun eigen situatie tot hun recht komen.
  • Recensies worden ook getoond in Google als rich snippet, wat zorgt voor meer bezoek op de website.

Sociale beïnvloeding is volgens de bekende wetenschapper Cialdini een belangrijk onderdeel van het aankoopproces en daarom is het belangrijk voor ieder tuincentrum om recensies te verzamelen. Als je meer wilt weten over onze recensie module, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op