Tuintips

Hoe zorg je ervoor dat een gazon niet geel wordt? Hoe kies je de juiste barbecue? Wat moet je doen als je kamerplanten er niet goed uitzien? Jouw klanten hebben veel vragen over producten die ze kopen. Om ze te helpen kun je gebruik maken van onze database met meer dan 75 tuintips.

De tuintips zijn kant & klaar en kunnen aan jouw website toegevoegd worden. Zo help je jouw klanten en beantwoord je vragen die ze hebben:

  • Tuintips gaan over tuin- en kamerplanten, maar ook over andere producten zoals het gazon, bloembollen, barbecues en tuingereedschap. 
  • Ze zijn geschreven door experts met verstand van zaken, maar je kunt ze ook wijzigen als je dat zou willen.
  • Er worden geen specifieke producten of merken benoemd. Uiteraard kun je deze wel toevoegen, want iedere tip is aan te passen.
  • Je kunt ook zelf bepalen welke informatie op jouw website staat. Heb je geen vijverartikelen? Dan kun je de tuintip over het winterklaar maken van de vijver uitschakelen. 
  • Je kunt ook zelf tuintips toevoegen als je dat wilt, dat is eenvoudig om te doen binnen het Garden Connect platform.
  • Regelmatig voegen we nieuwe tuintips toe of actualiseren we bestaande tuintips zodat ze altijd relevant blijven.

Door het gebruik van de tuintips zorg je ervoor dat jouw klanten het antwoord op al hun vragen kunnen vinden op jouw website.

Deze module is standaard beschikbaar binnen al onze websites. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen om meer mensen naar jouw tuincentrum toe te trekken.

Neem contact op