Counterpoint

Deze integratie tussen het Garden Connect platform en Counterpoint van NCR biedt vele voordelen voor tuincentra. Het updaten van informatie in de webshop is door deze integratie volledig geautomatiseerd wat tijd bespaart en fouten voorkomt.

De voordelen & functionaliteiten van de Counterpoint integratie op een rij:

  • Counterpoint van NCR is geïntegreerd met ons Garden Connect platform, waardoor alle productinformatie automatisch wordt geüpdatet in de webshop. Zo hebben jouw klanten altijd de meest actuele informatie over producten tot hun beschikking.

  • Je kunt gemakkelijk prijzen van producten wijzigen en deze worden automatisch geüpdatet in de webshop. Geen handmatige wijzigingen meer nodig dus.

  • Je kunt aanbiedingen en promoties opstellen in Counterpoint, die automatisch worden toegepast in de webshop.

  • Bestellingen die online worden geplaatst, worden automatisch verwerkt in het kassasysteem. Dit zorgt voor een efficiëntere afhandeling van bestellingen en een betere klantenservice.

De nauwe integratie tussen ons Garden Connect platform en het kassasysteem Counterpoint van NCR zorgt voor een omnichannel ervaring voor consumenten. Zo kunnen zij gemakkelijk online bestellen en afhalen in het tuincentrum. Dit zorgt voor meer gemak voor klanten en ontzorgt jou als tuincentrum. 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze integratie met Counterpoint jouw tuincentrum kan helpen, we helpen je graag verder!

Neem contact op