Windward

De integratie tussen kassasysteem Windward en ons platform biedt diverse voordelen. Door deze integratie is het bijwerken van informatie in de webshop volledig geautomatiseerd, waardoor tijd bespaard wordt en fouten voorkomen worden.

Hieronder hebben we de voordelen en functies van de Windward integratie op een rij gezet:

  • Alle productinformatie automatisch bijgewerkt wordt in de webshop, waaronder ook de voorraad. Zo beschikken jouw klanten altijd over de meest actuele informatie over de producten.
  • Prijzen van producten kunnen gemakkelijk gewijzigd worden in Windward en worden dan automatisch bijgewerkt in de webshop. Hierdoor zijn handmatige wijzigingen niet meer nodig.
  • Je kunt aanbiedingen en promoties instellen in Windward, die automatisch toegepast worden in de webshop.
  • Bestellingen die online geplaatst worden, worden automatisch verwerkt in het kassasysteem. Dit resulteert in een efficiëntere afhandeling van bestellingen.

De nauwe integratie tussen ons Garden Connect platform en Windward zorgt voor een omnichannel ervaring voor jouw klanten. Dit biedt meer gemak voor klanten en ontzorgt jou, omdat je geen handmatige aanpassingen meer hoeft te doen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe de integratie met Windward jouw tuincentrum kan helpen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan de groei van jouw tuincentrum.

Neem contact op