Channable

Wil je je online verkopen opschalen? Dan is onze integratie met Channable de ideale optie! Met Channable kun je jouw webshop koppelen aan verschillende marktplaatsen, zoals Bol.com, Amazon en eBay. Channable biedt een schaalbare oplossing voor het inrichten van feeds en het koppelen van bestellingen aan het Garden Connect platform. Vervolgens zorgen wij weer voor de synchronisatie van bestellingen, producten en voorraadinformatie. 

Binnen Channable kun je meer dan 50 koppelingen maken met marktplaatsen in heel Europa. Een paar voorbeelden:

  • Bol.com is een van de grootste online winkels in Nederland. Door middel van Channable kun je producten koppelen aan Bol.com, waardoor deze direct zichtbaar zijn voor de klanten van Bol.com. 
  • Amazon is in Nederland een top-10 speler, maar de grootste online winkel ter wereld. Door middel van onze integratie met Channable kun je dus in meerdere landen producten gaan verkopen.
  • Ebay is een ander type marktplaats en ook erg succesvol, met name in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Je kunt eenvoudig producten aanbieden op Ebay via onze integratie.

Met onze Channable integratie kun je producten op een eenvoudige en schaalbare manier aanbieden op verschillende marktplaatsen. Neem gerust contact met ons op als je gebruik wilt maken van onze Channable integratie.

Neem contact op