E-mail marketing

E-mail marketing is een effectieve manier om in contact te blijven met je klanten. Het kan echter een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat je nieuwsbrieven op het juiste moment worden verzonden, vooral tijdens het seizoen. Ook moet je e-mail marketing geintegreerd worden in je website, webshop en klantenkaart. 

Als online marketing bureau voor tuincentra bieden wij een oplossing voor deze uitdagingen. We integreren je digitale nieuwsbrief in je website, webshop én klantenkaart. Ook bieden we je content aan zodat jij snel en eenvoudig een goede nieuwsbrief kunt versturen naar je klanten. 

Wat kun je van ons verwachten:

  • We helpen met het bepalen van je doelgroep en het bepalen van hun behoeften en interesses.
  • We helpen je om een lijst met e-mailadressen op te bouwen door middel van het aanbieden van waardevolle content en de integratie met jouw website, webshop en klantenkaart.
  • Je nieuwsbrief kan geïntegreerd worden met jouw klantenkaart zodat aan- en afmeldingen automatisch verwerkt worden bij ons én in je kassa. Na het inloggen kunnen kaarthouders alle toegezonden nieuwsbrieven inzien.
  • We helpen je om relevante en aantrekkelijke e-mails te creëren die aansluiten bij de behoeften en interesses van je doelgroep. Uiteraard zijn deze volledig opgemaakt in jouw eigen huisstijl. 
  • We bieden analyse van je e-mailcampagnes, zodat we kunnen zien wat werkt en wat niet en aanbevelingen kunnen doen om je resultaten te verbeteren.
  • Je kunt zelf nieuwsbrieven maken & versturen of gebruik maken van de content die wij jou aanbieden. 

Als je interesse hebt in onze diensten voor e-mail marketing, neem dan gerust contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te brengen.

Neem contact op