Registratie & login

Met een klantenkaart kom je veel te leren over je klanten, maar hoe kun je deze het beste introduceren? Wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing waarmee je klanten zich kunnen registreren voor een klantenkaart, zowel in de winkel als online. 

Voor deze integratie maken we altijd gebruik van jouw kassasysteem. Dat is de basis voor jouw klantenkaart en wij verzorgen alle online communicatie rondom jouw nieuwe klantenkaart, waaronder natuurlijk ook het registratieproces:

  • Nieuwe kaarthouders kunnen online of in jouw eigen app registreren. Zo hoef jij geen handmatige gegevens meer te verwerken, voorkom je fouten én kun je bepaalde informatie ook verplicht maken.
  • Na het inloggen hebben klanten inzicht in hun punten saldo, kunnen ze online aankopen doen, hun persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen en persoonlijke aanbiedingen ontvangen. 
  • Klanten kunnen een digitale kaart ontvangen per e-mail of een iOS of Android wallet. Er is geen plastic pas meer nodig, dus het is duurzamer en ook eenvoudiger voor jou om op te starten.
  • Tijdens het registreren kunnen klanten zich direct aanmelden voor jouw nieuwsbrief: zo kun je ze op de hoogte houden van activiteiten & aanbiedingen.
  • Als je een webshop hebt, kunnen klanten ook punten sparen en verzilveren bij online aankopen na het inloggen.

Het is belangrijk om het registratieproces goed uit te werken voordat je jouw klantenkaart lanceert: er zijn veel mogelijkheden en het proces kan altijd aangepast worden aan jouw situatie en voorkeer. Neem dus contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het opzetten van je klantenkaart en de integratie daarvan met jouw kassasysteem.