Sendcloud

Het maken van verzendlabels, verwerken van bestellingen en aanmelden bij logistieke partners kost veel tijd. Sendcloud automatiseert deze processen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Bovendien blijven jouw klanten op de hoogte met de  automatische track & trace mails die in jouw eigen huisstijl opgemaakt kunnen worden.

De integratie met Sendcloud en het Garden Connect platform zorgt dus voor een tijdsbesparing en professionaliseert de communicatie met jouw klanten. 

  • Eenvoudig labels maken en pakketten aanmelden met slechts een paar klikken. Geen handmatig werk meer.
  • Volledig geautomatiseerd proces dankzij de integratie met het Garden Connect platform.
  • Ook aankopen via externe kanalen zoals Bol.com en Amazon worden automatisch verwerkt. Track & trace codes worden automatisch uitgewisseld met deze platformen.
  • Je kunt je bestaande afspraken met je koeriersdienst koppelen aan Sendcloud of gebruik maken van de voordelige tarieven die zij bieden.

Door de integratie met SendCloud kun je dus veel tijd besparen. Als je op zoek bent naar een manier om het verzendproces en de logistiek achter je webshop te verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het automatiseren van je verzendproces met SendCloud.

Neem contact op