Websites

Het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele en effectieve website voor jouw tuincentrum kan een uitdaging zijn, vooral als je niet over voldoende tijd of expertise beschikt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website aantrekkelijk is voor je doelgroep en dat deze gemakkelijk te gebruiken is op alle apparaten, zoals smartphones en tablets.

Als online marketing bureau voor tuincentra bieden wij een oplossing voor deze uitdagingen. Wij helpen je om een professionele en effectieve website te ontwerpen en te ontwikkelen die aan al je wensen voldoet. Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

  • We starten met het in kaart brengen van jouw doelen, zodat we een website kunnen ontwerpen die hierop aansluit.
  • We bieden een maatwerk design, wat betekent dat we geen templates gebruiken, maar een uniek ontwerp maken dat specifiek is afgestemd op jouw merk en doelgroep.
  • We zorgen ervoor dat je website gemakkelijk te gebruiken is op alle apparaten, zodat je doelgroep je website gemakkelijk kan bezoeken en gebruiken, ongeacht of ze op een desktop, smartphone of tablet op je website komen.
  • We bieden continue ondersteuning en begeleiding tijdens het ontwerp- en ontwikkeltraject, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Na oplevering profiteer je van de content die wij aanbieden: nieuwsberichten, tuintips en meer. Je website is dus altijd actueel en interessant voor bezoekers, ook als jij er even geen tijd voor hebt.

Ook bieden wij support door onze eigen Garden Connect Academy, webinars en supportdesk

Als je interesse hebt in een nieuwe website, neem dan gerust contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen om een professionele en effectieve website te creëren die aan al je wensen voldoet.

Neem contact op