Nieuwsberichten

Een website die niet bijgewerkt wordt, zal niet inspireren of zorgen voor meer bezoek in jouw tuincentrum. Het is daarom essentieel om je website actueel te houden met nieuws en blogs, vooral gedurende de drukke maanden in het seizoen. Wij bieden je daarom meerdere keren per week berichten over huis, tuin & dier die je direct kunt gebruiken.

Onze nieuwsberichten worden geschreven door experts en zijn direct inzetbaar. Zo heb je altijd een actuele website maar je kunt ze ook gebruiken in jouw nieuwsbrief of op social media:

  • Iedere week krijg je van ons 2 tot 3 relevante nieuwsberichten. Je hoeft deze niet te gebruiken, maar het helpt wel om jouw website actueel te houden.
  • Deze nieuwsberichten gaan over trends, planten en we geven tuintips. We noemen nooit specifieke merken en bij ieder bericht zit een passende foto. 
  • Je kunt alle nieuwsberichten delen via social media zoals Facebook, Twitter en je Google Bedrijf Profiel.
  • Ook zijn de nieuwsberichten geïntegreerd in onze e-mailmarketing oplossingen, zodat je ze met één klik kunt toevoegen aan je nieuwsbrieven.
  • Je bepaalt zelf of je deze berichten wilt gebruiken: voordat ze online gaan kun je ze lezen, aanpassen of verwijderen. Jij hebt dus de volledige controle!

Deze module is standaard beschikbaar binnen al onze websites en zorgt ervoor dat je altijd een actuele en inspirerende website hebt.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen om jouw website actueel te houden.

Neem contact op