RetailVista

RetailVista is marktleider in Nederland in de tuinbranche en levert kassaoplossingen. Het Garden Connect is volledig geïntegreerd met RetailVista. Door deze integratie kun je jouw klanten een uitgebreide omnichannel ervaring bieden.

De integratie met RetailVista gaat om zowel de klantenkaart als webshops en biedt jouw tuincentrum en klanten een aantal voordelen:

  • Je kunt alle informatie over producten, prijzen en aanbiedingen automatisch online zetten. Ook kortingsafspraken, verzendmogelijkheden, afleverdata en andere nuttige informatie wordt uitgewisseld tussen RetailVista en het Garden Connect platform.
  • Daarnaast kun je jouw klanten ook een klantenkaart aanbieden waarmee ze punten kunnen verdienen en een digitale kadokaart kunnen gebruiken. Samen met NedFox hebben we RFM-segmentatie geintegreerd om de juiste klant op het juiste moment te benaderen. 
  • De integratie voorziet ook in een eigen app voor jouw tuincentrum: handig, want zo heb je geen plastic pasjes meer nodig en kun je klanten via hun smartphone op de hoogte houden.

De integratie tussen Garden Connect en RetailVista is erg uitgebreid. Je kunt jouw klanten een volledige omnichannel ervaring bieden waarbij online & offline naadloos in elkaar overlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe de integratie van Garden Connect en RetailVista jouw tuincentrum kan helpen om jouw klanten op de ideale manier te helpen.

Neem contact op