Plantdata & foto's

TPlantendatabase en rechtenvrije foto's van planten. Kamerplanten foto's en tuinplanten foto's.oegang tot meer dan 300.000 foto's van 75.000 verschillende plantensoorten met beschrijvingen en kenmerken, voor je webshop, winkel, drukwerk & andere marketing kanalen:

  • Bespaar kosten met voordelige licenties, zonder verrassingen
  • Bespaar tijd en ga direct aan de slag met onze foto's via ons eenvoudig te gebruiken platform
  • Goede en uitgebreide plantgegevens verzameld door onze experts
  • Zoekmachine geoptimaliseerde teksten zodat je vindbaarheid in Google verbetert
  • Beschikbaar in 21 talen
  • Gegarandeerd gegevens van alle planten in jouw assortiment!
  • Foto's van kamerplanten, tuinplanten en vele thema's beschikbaar 

 

Botanische foto's in onze plantendatabase. Meer dan 300.000 foto's beschikbaar van 75.000 planten.Bespaar kosten met onze voordelige licenties

Voor een vast bedrag per maand krijg je onbeperkt toegang tot alle plantendata en foto's. We hebben meer dan 300.000 foto's van 75.000 verschillende planten. Daarnaast hebben we ook themafoto's, bijvoorbeeld rondom de feestdagen en moestuinieren. Je kunt onze informatie gebruiken in je website of webshop, in je winkel en in alle andere (gedrukte) marketinguitingen die je hebt. Zonder lastige licenties en zonder gedoe!

Plan een demo

Wil je meer weten over onze oplossingen? We maken graag kennis met je! Vul hieronder je gegevens in en dan geven we graag een korte demo.

Velden met * zijn verplicht.

Rechtenvrij foto's in onze plantendatabase. Plantdata van 75.000 planten inclusief eigenschappen en kenmerken.

Bespaar tijd door onze plantdata te gebruikenPlantdata voor webshops, websites, tuincentra en kwekers. API beschikbaar voor ERP koppelingen.

Je kunt je plantgegevens eenvoudig downloaden via onze website of een Excel-lijst aanleveren, waarna wij de planten- en productgegevens in het door jou gewenste formaat aanleveren. Ook hebben we een API beschikbaar die je kunt integreren met je ERP- of PIM systeem. Je kunt snel aan de slag met onze plantendata. Zo bespaar je tijd & kosten en geef je jouw klanten de best mogelijke informatie over hun planten.

 

API plantdata voor onze plantendatabase met plantenfoto's

Gebruik standaardteksten of ga voor unieke teksten!

Veel bedrijven gebruiken de standaardteksten die wij in meer dan 20 talen beschikbaar hebben. Dit laat zien hoe goed de teksten zijn, maar weet ook dat de teksten niet bijdragen aan het verhogen van je vindbaarheid in Google. Daarvoor heb je namelijk unieke content nodig. Laat dat nu precies zijn wat je krijgt als je jouw plantteksten laat schrijven door ons! Dit maakt je site nog relevanter en verbetert de vindbaarheid in Google. Het resultaat: meer bezoek, meer klanten en meer omzet!

  

Plantdata in onze plantendatabase met 75.000+ planten.

Toegang tot onze plantdata

Wij garanderen je dat je toegang krijgt tot onze uitstekende database met plantdata. De gegevens van meer dan 75.000 plantenvariëteiten zijn verzameld door onze plantenexperts en we besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de gegevens. In totaal zijn er meer dan 100 eigenschappen per plantensoort beschikbaar.

Plantomschrijvingen die uniek zijn voor Google zitten in onze database met plantdata

Vindbaar in Google

Vindbaarheid is belangrijker dan ooit: het verhoogt je zichtbaarheid in zoekmachine als Google en daarmee ook je omzet - in je winkel en webshop. Om de zichtbaarheid van jouw site in Google te verbeteren zijn alle plantteksten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo ben je niet alleen online goed zichtbaar, maar bied je je klanten ook een uitgebreide service met belangrijke informatie over planten!

Licenties plantenfoto's en plantendatabase

Eenvoudige licentiemodel

Bij ons zijn er geen verborgen kosten: je kunt onze plantgegevens en de -foto's gebruiken via een eenvoudige licentie. Je kunt ze vrijwel onbeperkt gebruiken: online en offline, dus ook in gedrukte media of in je bedrijf. Dit geeft je maximale flexibiliteit, bespaart tijd en helpt je om jouw klanten te informeren en inspireren.

Altijd complete data

Hoewel onze database meer dan 75.000 plantensoorten bevat, missen we soms nét die ene varieteit die jij verkoopt. Als je ons een Excel-lijst geeft van planten die je mist, dan leveren wij de gegevens voor de ontbrekende plantenvariëteiten. Wij zullen zo snel mogelijk de ontbrekende soort verzamelen en je deze aanleveren. Als je foto's mist dan zullen we deze ook proberen te maken, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van planten.

Plan een demo

Wil je meer weten over onze oplossingen? We maken graag kennis met je! Vul hieronder je gegevens in en dan geven we graag een korte demo.

Velden met * zijn verplicht.