Augmented Reality

Online shoppen kan soms best lastig zijn voor de consument. Het is moeilijk om je voor te stellen hoe een bepaald product er in jouw eigen huis of tuin uit zal zien. Zal die plant wel passen in mijn woonkamer? Is die loungeset niet te groot voor mijn terras? Deze uitdagingen maken het online winkelen soms een beetje onzeker. Gelukkig bieden wij de oplossing: augmented reality.

  • Zelf testen? Open deze link of scan de QR code hieronder:
  • Met augmented reality kunnen bezoekers van de webshop van een tuincentrum onze producten virtueel in hun eigen huis of tuin plaatsen. Dit geeft hen een beter beeld van hoe het product er in hun eigen omgeving uit zal zien.
  • Het resultaat is dat bezoekers met meer vertrouwen en zekerheid hun aankopen doen. En dat merken we niet alleen in de hogere conversiewaarde, maar ook in de positieve feedback van klanten.
  • We bieden meer dan 1.000 verschillende modellen van loungesets, planten en kunstkerstbomen die virtueel geplaatst kunnen worden in de eigen omgeving van de consument. Dit is een eenvoudige oplossing die op iedere webshop geïmplementeerd kan worden.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de extra service die we bieden met deze dienst. Wil jij ook jouw klanten deze extra service bieden? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden van augmented reality voor jouw webshop.

Neem contact op