Digitale cadeaukaart

Iedereen heeft weleens haast en zoekt last-minute een goed cadeau: digitale cadeaukaarten zijn een ideaal product voor  de consument die geen tijd heeft om langs te komen en zijn heel populair. De cadeaukaart wordt per e-mail bezorgd en kan direct gebruikt worden in jouw tuincentrum of webshop.

Het verkopen en laten innemen van digitale cadeaukaarten biedt veel voordelen. Het is een gemakkelijke manier om klanten te bedienen, het is een milieuvriendelijke oplossing en iedere cadeaukaart die je verkoopt, betekent dat je een nieuwe klant in de winkel gaat krijgen.

  • Digitale cadeaukaarten zijn 24 uur per dag bestelbaar in jouw eigen webshop
  • Je kunt meerdere designs voor feestdagen en gelegenheden toepassen. Alle cadeaukaarten zijn volledig in jouw eigen huisstijl opgemaakt.
  • Klanten kunnen een persoonlijk bericht typen in jouw webshop en deze wordt automatisch op de PDF gezet die gemaakt wordt na het bestellen.
  • Digitale cadeaukaarten zijn altijd gekoppeld aan jouw kassasysteem en werken dus zowel in je webshop als tuincentrum,
  • Ze worden per email bezorgd en jij hebt er dus geen werk aan: het proces is volledig geautomatiseerd.

Als je op zoek bent naar een manier om digitale cadeaukaarten te verkopen in je webshop, neem dan contact met ons op. Wij bieden een oplossing die perfect bij jouw tuincentrum past.

Neem contact op