Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt geleverd door Garden Connect en we streven ernaar om de informatie actueel en correct te houden. We geven geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Het vertrouwen dat u op dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico.

 
In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winst als gevolg van, of in verband met, het gebruik van deze website .
 
Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Garden Connect vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de meningen die erin worden uitgedrukt.
 
Er wordt alles aan gedaan om de website soepel te laten draaien. Garden Connect neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.