Garden Connect wint Tuinzaken Retail Award

Garden Connect heeft op de Tuinzaken Retail Experience de award gewonnen voor het meest innovatieve bedrijf in de tuinbranche. De prestigieuze award werd namens Tuinzaken uitgereikt door Tjeerd Posthumus en Brenda Horstra tijdens het gala diner in Boskoop, afgelopen woensdag. De innovatieprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Namens de jury legde Brenda Horstra uit waarom de award werd toegekend aan het Zwanenburgse Garden Connect: “Het bedrijf onderscheidt zich door het bedenken van slimme oplossingen op het gebied van websites, webshops en klantenkaart. Het enthousiasme en de drive van het team heeft vele tuincentra al doen besloten om hun online marketing neer te leggen bij Garden Connect.”

Edwin Meijer, namens Garden Connect aanwezig op het drukbezochte diner, was volkomen verrast door deze uitverkiezing. Jurgen Smit vroeg op het podium om een reactie maar veel meer dan “Bedankt!” kwam er in eerste instantie niet uit. Nadat de award, oorkonde en imponerende bos bloemen uitgereikt waren herpakte de marketing directeur zich: “Het is fantastisch om deze prijs als eerste te mogen winnen, maar het is ook typerend voor de branche dat wij met Garden Connect er boven uit steken. We winnen hem graag nog een paar keer maar dan wel met een paar concurrenten die ook online actief zijn.”

Na de officiële prijsuitreiking barstte de feestavond los waarbij het begin van het nieuwe tuinseizoen en de gewonnen award uitbundig gevierd werden. 

Thanks to Trevor Pfeiffer of the Garden Trade News Magazine for the photo.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: