Nieuws over de Kika Kerstballen actie!

De kerst komt er weer aan en dit jaar verkopen vele tuincentra kerstballen voor Kika. Er zijn vier KiKa Kerstballen met elk een unieke boodschap en tekening van een kind met kanker. De kerstballen worden in meer dan 160 tuincentra verkocht en kosten €4,95 per stuk. Van deze €4,95 gaat er €2,50 direct naar Kika. Een mooie kerstgedachte om je boom te versieren en tegelijk een goed doel te steunen! De actie loopt inmiddels, zowel in het tuincentrum als online.

Garden Connect regelt ter ondersteuning van deze actie gratis de website (www.kikakerstbal.nl) en de social media kanalen. De website is al online en in gebruik. Het doel op dit moment is het vergroten van de betrokkenheid op Facebook en Instagram. Voor social media wordt gebruik gemaakt van het promotiemateriaal van de actie zelf, maar het is ook de bedoeling om foto’s te plaatsen van kerstbomen met de KiKa Kerstballen erin. Als tuincentrum kan je natuurlijk ook aandacht besteden aan deze actie. 

Op Facebook hebben we deze tekening gezet waar goed op gereageerd wordt:

Inmiddels zijn een aantal tuincentra & consumenten actief met de hashtag #kikakerstbal op Instagram. Plaats ook jouw foto met de hashtag #kikakerstbal! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuincentrum Wolters (@tuincentrumwolters) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuincentrum Coppelmans (@tuincentrumcoppelmans) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuincentrum Coppelmans (@tuincentrumcoppelmans) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KiKa kerstbal (@kikakerstbal) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KiKa kerstbal (@kikakerstbal) on

Kijk ook eens naar de volgende berichten: