GroenRijk start verkoop digitale tuinbon

GroenRijk heeft in haar webshop de mogelijkheid toegevoegd om een digitale GroenRijk Tuinbon te kopen. De verkoop van de digitale GroenRijk Tuinbon is gekoppeld aan de Nationale Tuinbon. Garden Connect heeft namens GroenRijk de integratie verzorgd.

GroenRijk biedt consumenten al geruime tijd de mogelijkheid om een GroenRijk Tuinbon te kopen. “We merkten dat consumenten behoefte hebben aan een mogelijkheid om op het laatste moment een GroenRijk Tuinbon te kopen. Hoewel we de fysieke tuinbon meestal binnen 24 uur konden bezorgen wilden we ook een online versie opzetten om onze klanten van diensten te zijn.” vertelt Pepijn Vos namens GroenRijk.

Garden Connect is betrokken bij de online verkoop van de Nationale Tuinbon en heeft ook meerdere integraties met 123TCS, de partij die technisch verantwoordelijk is voor de uitgifte van de GroenRijk Tuinbon. “Door de integratie te maken kunnen klanten zelf hun waarde kiezen. Bijvoorbeeld €50,50 ter gelegenheid van iemand zijn 50e verjaardag. Na het bestellen en betalen gaat het proces volledig automatisch en ontvangt de klant zijn digitale GroenRijk Tuinbon.”

De digitale GroenRijk Tuinbon kan besteld worden via www.groenrijk.nl.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: