Garden Connect lanceert Goodgardn.nl

Garden Connect heeft haar nieuwe blog goodgardn.nl gelanceerd: een blog met inspiratie voor huis & tuin waar consumenten praktische informatie en tips kunnen vinden. 

Het blog staat online op www.goodgardn.nl en zal de komende maanden voorzien worden van tips, inspiratie en nieuws.

Groenkennis

Nikkie van Dillen, manager van Garden Connect NL legt uit waarom het blog is opgezet: "We hebben een team van content marketeers bij Garden Connect en ontzettend veel kennis op het gebied van groen. Veel van onze ideeen kunnen we kwijt bij klanten maar soms wil je zelf ook iets proberen. Met ons nieuwe blog kunnen we ook op het gebied van content experimenteren en deze ervaringen gebruiken bij onze klanten."

Google

Het doel is om consumenten jaar-rond te inspireren en informeren. "Bezoekers op de website komen voornamelijk via Google bij ons. We hebben daar veel ervaring mee en ons team van online marketeers kan hier natuurlijk perfect mee helpen. Het is wat dat betreft erg prettig om bij Garden Connect de techniek, marketing en content onder één dak te hebben."

Ambities

Zodra Goodgardn.nl goed is opgezet gaat Garden Connect verder met de ontwikkeling van andere websites. Tuincentrum Overzicht.nl trekt per jaar 1.000.000 consumenten en zal als volgende vernieuwd worden. 

De website is te vinden via www.goodgardn.nl.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: