Garden Connect lanceert IGCA 2019 app

In September vindt het IGCA Congress plaats in Windsor, UK. Meer dan 250 ondernemers uit de wereldwijde  tuinbranche komen bijeen voor het congres. Garden Connect heeft samen met de Britse tuinbranche vereniging (GCA) gewerkt aan een app om het traditionele boek te vervangen.

De app bevat alle informatie die bezoekers van het IGCA Congress nodig hebben. Edwin Meijer namens Garden Connect: "Ik ga nu voor de derde keer naar het congres, en vond dat we meer informatie konden verstrekken over de bedrijven die we bezoeken als we het online zouden doen. We zijn trots dat we de kans gekregen hebben om de eerste IGCA app ooit te ontwikkelen. Dit laat ook zien dat de tuinbranche openstaat voor innovatie en digitale ontwikkelingen."

Tuincentrum beoordelingen

Tijdens het congres worden de beste Britse tuincentra bezocht waaronder Millbrook, Ruxley Manor, Haskins, Longacres en vele anderen. Tam Woodhouse namens de organisatie: "Na ieder bezoek nodigen we de bezoekers uit om een beoordeling te geven. Dat kostte in het verleden veel tijd met papieren formulieren, dus is het logisch om dit nu digital te doen. De tuincentra krijgen de feedback direct en het helpt hen om een mooi bedrijf nóg beter te maken."

Garden Connect lanceert IGCA 2019 appGarden Connect lanceert IGCA 2019 app

Push berichten

De app maakt het ook mogelijk om push berichten uit te sturen. "We gaan dit niet te vaak gebruiken om irritatie te voorkomen, maar soms is het handig. Door de push berichten kunnen we op een goede manier communiceren met de gasten van het IGCA 2019 Congress." legt Tam Woodhouse uit.

Garden Connect is sponsor van het IGCA 2019 Congress.

Garden Connect lanceert IGCA 2019 app

Garden Connect lanceert IGCA 2019 app
 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: