Davidson Richards en Garden Connect ontwikkelen app

Met trots maken Davidson Richards en Garden Connect bekend dat de bedrijven samen aan de ontwikkeling van online oplossingen gaan werken. De OpSuite Scan & Go App, geproduceerd door Garden Connect, is een van de eerste diensten die de bedrijven gezamenlijk uitbrengen. Deze applicatie maakt het voor klanten van tuincentra mogelijk om met de mobiele telefoon producten te scannen en af te rekenen. 

 

Beste van beide werelden voor tuincentra

Keith Bateman, directeur van Davidson Richards, legt de mogelijkheden van de app uit: “Als u uw klanten de mogelijkheid geeft om hun eigen aankopen in de winkel te scannen en vervolgens op hun telefoon te betalen, wordt hun winkelervaring geoptimaliseerd en hoeven zij niet langer in de rij voor de kassa te staan".

"Als alternatief kan de Scan & Go app ingezet worden om klanten hun eigen producten te laten scannen en deze vervolgens aan de kassa af te laten rekenen met behulp van onze OpSuite retailmanagement en EpoS-oplossing. Hierbij kan met een enkele scan van de telefoon de volledige winkelmand worden verwerkt op de kassa en vervolgens op de normale manier afgerekend worden.”

Edwin Meijer, oprichter van Garden Connect, is erg enthousiast over de samenwerking: “We raakten vorig jaar in contact toen een van onze opdrachtgever vroeg om hun webshop te laten integreren met OpSuite. Na een succesvolle integratie begonnen we met Keith te praten over een nauwere samenwerking om onze gezamenlijke opdrachtgevers hiervan te laten profiteren.” 

"We zijn ons er beiden van bewust dat sommige bedrijven alles doen: EPOS en online marketing. Maar EPOS is niet iets dat je als bijbaan kunt doen, noch online marketing. Dus een samenwerking tussen onze twee bedrijven geeft tuincentra het beste van beide werelden."

Kijk ook eens naar de volgende berichten: