Verkopen op Bol.com: zo gemakkelijk is het!

Bol.com is de grootste Nederlandse webshop en iedereen koopt er weleens. Daarmee is Bol.com ook het ideale platform voor webshops die willen doorgroeien en op zoek zijn naar schaalvergroting. De Bol.com integratie tussen het Garden Connect Platform helpt jou om snel en eenvoudig te beginnen met verkopen op Bol.com.
 

Wij hebben drie video’s gemaakt waarin uitgelegd wordt hoe je kunt verkopen op Bol.com. Je vindt ze hieronder en kunt andere video’s natuurlijk bekijken via de Garden Connect Academy.

1. De Bol.com integratie instellen

Voordat je begint moet je de integratie instellen. Het is belangrijk om goed na te denken over leveringsvoorwaarden: des te sneller je bezorgt, des te meer bestellingen je krijgt. Maar jouw kosten zullen dan ook hoger zijn.

2. Producten plaatsen en orders terugzien

Zodra de Bol.com integratie met jouw webshop is ingesteld, kun je producten online zetten. Ook komen alle orders automatisch terug in het Garden Connect Platform en, indien gekoppeld, in jouw kassasysteem.

3. Nieuwe producten toevoegen aan Bol.com

Importeer je zelf artikelen? Dan moet je een aantal extra stappen zetten om deze op Bol.com te plaatsen. Maar ook dat is eenvoudig om te doen via het Garden Connect Platform. 

Deze 3 video’s laten je zien hoe eenvoudig het is om een integratie te maken tussen Bol.com en jouw tuincentrum webshop


Wil je meer weten over de Bol.com integratie? Mail dan naar info@gardenconnect.com of bel +31 20 700 8250.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: