Garden Connect sponsor van IGCA 2022

Na 2 jaar uitstel keert het IGCA-congres terug en vindt het plaats in Amsterdam in 2022. Tuinbranche Nederland zal het congres organiseren en verwacht 250 tuincentrum eigenaren van over de hele wereld te verwelkomen. Garden Connect is trots om aan te kondigen dat het een van de officiële sponsors is van het congres van 2022.We zullen alle online communicatie organiseren en hebben ook de officiële Congres-app ontwikkeld.

Tijdens de IGCA 2019, het congres in Windsor, VK, gebruikten deelnemers voor het eerst een app. Vanwege het succes van de app ten opzichte van het traditionele congresboekje wordt in 2022 weer een app ingezet.

De IGCA 2022-app is gloednieuw en bevat veel nieuwe functies om aanwezigen alle informatie te geven die ze nodig hebben voor, tijdens en na het congres in Amsterdam.

 

Meer interactie

Een van de nieuwe functies van de IGCA 2022-app is de mogelijkheid om meer interactie te hebben. Deelnemers kunnen via de app met elkaar in contact komen, berichten en foto's delen en reageren op geplaatste berichten. Alle afgevaardigden worden aangemoedigd om de app te gebruiken en er wordt een scorebord gebruikt om de meest actieve gebruikers te belonen.

Push-berichten zullen iedereen op de hoogte houden van alles wat belangrijk is tijdens het congres.

Garden Connect Karaoke-avond

Tijdens het IGCA-congres organiseert Garden Connect een speciale karaoke-avond om het 20-jarig jubileum te vieren. Op donderdagavond worden alle deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan de Karaoke Night in de hotelbar om hun talenten op het podium te laten zien.

De Karaoke Night wordt gesponsord door Garden Connect en een professionele jury beoordeelt alle talenten die het aandurven om het podium op te komen.

 

Nieuwe website IGCA 2022

De nieuwe website www.igca2022.nl is nu ook online. De website bevat de volledige planning van het congres van 2022, belangrijke informatie voor reizigers en tips over wat te doen voor en na het congres.

Op de website staat ook een sneak preview van alle tuincentra in Nederland die tijdens het congres worden bezocht.

 

Inschrijving opent september

De online registratie voor het IGCA 2022 Congres opent in september. De app kan vanaf januari worden gedownload en is alleen toegankelijk voor afgevaardigden die zich hebben geregistreerd voor het congres.

Kijk voor meer informatie op www.igca2022.nl.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: