Even voorstellen: Marije Briscoe

Als marketing manager van een tuincentrum op Jersey weet Marije heel goed wat klanten belangrijk vinden in samenwerking met Garden Connect. Nu woont ze in Nederland én is ze onze projectmanager! 

Marije werkt bij Garden Connect als projectmanager voor Canada en het Verenigd Koninkrijk sinds april. Ze woont net in Heemstede, na de afgelopen 12 jaar in het buitenland te hebben gewoond. Daarvan woonde ze 7 jaar in Engeland en 5 jaar op Jersey, één van de Britse kanaaleilanden. “Als projectmanager zorg ik ervoor dat de projecten soepel verlopen, zowel intern als voor de klant.”

Marije haar favoriete plant is een Maranta leuconeura. “Je weet niet hoe die gaat groeien, maar dan komen er aan alle kanten takjes uit en wordt hij heel mooi en groot!” Voor de verhuizing naar Nederland heeft Marije haar planten weggegeven aan vrienden, dus ze kan niet wachten tot ze weer nieuwe planten kan kopen voor haar nieuwe huis!

 

Toen Marije op Jersey woonde, werkte ze als marketing manager voor een tuincentrum. Ze kan zich daardoor erg goed inleven in de beleving van de klant, wat ze prettig vindt werken. Het contact met klanten vindt ze tot nu toe het leukste in haar werk, ze combineert daar ook graag haar kennis van marketing met haar functie als projectmanager. De ervaring van het werken bij een tuincentrum, haar kennis van marketing en de customer journey en haar kennis van projectmanagement komen nu bij elkaar. Dat vindt Marije een erg mooie combinatie, waarin ze de klant goed kan ondersteunen. “Ik denk dat het voor de klant ook fijn is dat ik weet hoe het is in hun positie. Daardoor kan ik goed schakelen en meedenken.”

 

Na werktijd brengt marije graag tijd door met haar gezin. Toen ze nog op Jersey woonden, brachten ze samen veel tijd door op het strand. In Nederland zijn ze ook graag buiten en daarnaast houdt Marije van uit eten gaan en barbecueën met vrienden.

 

Marije wil veel bereiken bij Garden Connect. Het komende jaar staat voor haar in het teken van het wegwijs worden in alle systemen en de workflow. “Daarnaast wil ik gewoon de beste en meest georganiseerde projectmanager worden die klanten blij maakt en behulpzaam is. Ik hoop dat ik veel kan betekenen voor klanten!” vult Marije aan. 

 

Haar eerste indruk van Garden Connect was heel positief. “Ik vind het zo’n gezellig en ambitieus bedrijf. Alle neuzen staan dezelfde kant op en het is heel leuk om deel uit te mogen maken van zo’n groeiend bedrijf.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: