3x gratis vouchers: wat levert dat nu op?

Draait jouw webshop op volle toeren of kun je nog wel wat hulp gebruiken? Samen met INretail en Tuinbranche Nederland bieden we jou de kans om je website en webshop flink te verbeteren. De gratis digitaliseringsvouchers van €500 per stuk zijn nog steeds verkrijgbaar maar wees er snel bij want op = op.

Ben je benieuwd of iets wat gratis is wel nut heeft voor jouw tuincentrum? Wij hebben drie vouchers die jouw tuincentrum vooruit helpen:

 • Een uitgebreide review van jouw website
 • Google Shopping campagnes
 • Plant data voor in jouw webshop

Je kunt deze vouchers aanvragen via de website Ondernemen.nl of stuur je contactpersoon bij Garden Connect een berichtje als je vragen hebt. En om je te laten zien welk voordeel jij hebt bij het gebruik van de vouchers, hebben we hier drie cases van je collega’s uitgelegd die al gebruik maken van deze vouchers. 
 

1. Een uitgebreide review van jouw website

Deze voucher is ideaal als je website al een paar jaar oud is of als je niet precies weet hoe je een volgende groeistap kunt maken. Na het aanvragen van de voucher maakt één van onze online marketeers een uitgebreide analyse van jouw website of webshop en deelt verbeterpunten:

 • Hoe werkt jouw website op mobiel?
 • Welke content kan verbeterd worden?
 • Hoe is de vindbaarheid van jouw website?
 • Wat ontbreekt er aan informatie?

We geven je middels een presentatie een reeks nuttige cijfers & tips die je zelf kunt toepassen. Ook hebben we een benchmark waarbij we jouw website vergelijken met het gemiddelde uit de branche:

 • Aantal bezoekers
 • Bezoekduur
 • Bounce percentage
 • Website snelheid

Tijdens de sitereview vergelijken we jouw scores met de benchmark zodat je een goed idee krijgt hoe jouw website scoort ten op zichte van je collega’s. 

Inmiddels hebben we al 21 gesprekken gehad met ondernemers over hun website en die vonden dat zeer nuttig! Wil je ook een goede analyse laten maken van jouw website, vraag dan de gratis voucher aan. 
 

2. €1.625 omzet met Google Shopping campagnes

Met de tweede voucher kun je Google Shopping campagnes opzetten inclusief advertentiebudget. Met deze voucher kun je dus gratis adverteren in Google en natuurlijk is het resultaat goed inzichtelijk.

Voor één van de tuincentra die zich heeft aangemeld voor de gratis Google Shopping campagnes ter waarde van €1.000 hebben we half juni de eerste campagnes online gezet.

Zoals je in het screenshot kunt zien heeft dit €1.625 aan extra omzet opgeleverd. Maar dat zal niet het enige zijn, want er zijn 1.040 bezoekers op de website geweest en sommigen van hen zullen naar het tuincentrum zijn gegaan. 

Jij kunt hier jouw gratis voucher voor Google Shopping aanvragen.
 

3. Plant data voor in jouw webshop

Een tuincentrum webshop zonder planten, is als een kledingwinkel zonder kleding in haar webshop. Maar het zoeken van informatie over planten kan lastig en tijdrovend zijn. Daarom hebben wij met de derde voucher de mogelijkheid om jouw actuele en correcte plant data te geven, inclusief foto’s. 

Maar hoe werkt dit precies?

Als je deze voucher aanvraagt krijg je toegang tot ons platform waarmee je plant data kunt downloaden. Je zoekt de plantnaam op, klikt op de plant en krijgt binnen een paar minuten een Excel bestand met alle informatie, foto’s én een unieke, Google-vriendelijke omschrijving.

Klinkt als te mooi om waar te zijn? Bekijk dan de video hieronder eens:

Wil jij ook gratis plant data voor in jouw webshop? Vraag dan hier de gratis voucher aan
 

Gratis is dus écht nuttig!

We zijn zelf ook altijd een beetje sceptisch als iets gratis is, maar de digitaliseringsvouchers van INretail/Tuinbranche Nederland zijn dus écht nuttig. Het helpt je collega’s om vernieuwing en verbetering door te voeren in een tijd dat de consument online steeds hogere verwachtingen heeft.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: