Even voorstellen: Bart Hilhorst

Bart is bij Garden Connect verantwoordelijk voor hosting & support. In deze blog stellen we je graag aan hem voor!

Als support en hosting medewerker bij Garden Connect is Bart van vele markten thuis. Hij houdt de support bij samen met Frank en Edwin, hij helpt met de hosting van websites en bij het live zetten van nieuwe websites en webshops. “Verder houd ik de servers bij. Als websites niet werken dan zorg ik bijvoorbeeld dat daar snel op gereageerd wordt door onze developers.”
 

Support

Voordat Bart bij Garden Connect kwam werken heeft hij een andere support functie gehad binnen een software bedrijf. Daarvoor studeerde hij MBO ICT Beheer. In november 2018 begon Bart bij Garden Connect en zijn eerste indruk was meteen positief: “Ik was zenuwachtig maar ik werd met open armen ontvangen en dat was erg fijn. Ik kreeg veel hulp, maar moest ook veel leren in korte tijd, dat is door de goede samenwerking eigenlijk erg soepel verlopen.”

Zijn lievelingsplant is de Monstera. “Over het algemeen is deze mooi hoog en vult deze de kamer goed. Het blad bestaat niet uit één geheel, maar de bladeren breken een beetje op en dat is net even anders.” Als Bart niet aan het werk is dan gaat hij graag wandelen, lezen, Netflixen en lego bouwen. 
 

Server migration

Tot nu toe is Bart trots op de migratie van alle servers die eind vorig jaar plaats vond. “Dit hebben we toen vrij vlekkeloos gedaan en daar ben ik trots op. Het was een grote klus en klanten hebben hier als het goed is niks van gemerkt.”

Op dit moment is Bart zijn grootste prioriteit om meer kennis van het Garden Connect CMS op te doen, omdat hij voorheen voornamelijk voor Bratpack werkte.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: