Even voorstellen: Robert Payne

Robert is sinds 2019 werkzaam bij Garden Connect als accountmanager voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In deze blog stellen we je graag aan hem voor!

Als accountmanager is Robert de schakel tussen de wensen van de klant en de technische mogelijkheden binnen Garden Connect. Volgens Robert is klantbehoud een groot deel van het werk. ‘Mijn lange termijn doel is dat er nog 0 klanten weg gaan en dat lijkt steeds beter te lukken, wat ik erg leuk vind! Ik heb het gevoel dat we nu meer gehoor geven aan de wensen van de klanten, maar dat is absoluut een team effort..’

Connectie met de tuinbranche

Robert brengt zijn vrije tijd graag buiten door, met boogschieten, maar ook door te wandelen met zijn hond. Daarnaast werkt hij graag in de tuin. Zijn favoriete planten zijn fruitproducerende struiken, waarvan hij er veel heeft staan in de tuin. “Mijn tuin staat vol met fruitbomen en struiken, daar pluk ik dan ook graag van. Daarnaast vind ik de Dahlia heel mooi, maar in mijn tuin worden ze helaas opgegeten door slakken.”

Voordat Robert bij Garden Connect kwam werken was hij de eigenaar van een blokhutwinkel en heeft hij een jaar bij een mediabedrijf gewerkt. Zijn ervaring bij de blokhutwinkel was de connectie met de tuinbranche, die hem naar Garden Connect heeft geleid. Toen Robert bij Garden Connect begon was het eerste wat hem opviel de vrijheid en zelfstandigheid. “Ik werkte hiervoor bij een bedrijf dat meer hiërarchisch was, dus de ruimte voor creativiteit en om zelf aan de slag te gaan bevielen mij heel goed.”
 

Een mooie toekomst

Één van de dingen die Robert na streeft is dat er geen klanten meer opzeggen, wat nu al erg goed gaat. “Daarnaast zie ik nog veel groeipotentie in Schotland en Ierland. We hebben in Ierland al een aantal grote leuke klanten erbij gekregen, maar er zit nog veel meer in het vat, dus in die gebieden zie ik een mooie toekomst.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: