Even voorstellen: Mandy Renkens

Mandy Renkens werkt sinds 2015 als projectmanager voor België en Nederland bij Garden Connect. In deze blog stellen we je graag aan haar voor!

Als projectmanager is Mandy verantwoordelijk voor het project na het tekenen van het contract. Zij zorgt er dan voor dat het wordt opgezet en uitgevoerd op basis van de voorwaarden van het contract. “ Eigenlijk schakel ik met alle partijen die nodig zijn om het contract te realiseren, zowel intern als met de klant.” Mandy herinnert zich haar eerste indruk van Garden Connect nog goed: “Wat ik zo leuk vond, was dat het zo’n open en platte organisatiestructuur heeft. De open en vrije cultuur sprak me meteen aan.” 
 

Projectmanagement toen en nu

Voordat Mandy bij Garden Connect kwam werken heeft ze gewerkt als sitemanager. Bij een eerdere baan in de sales heeft ze de overstap gemaakt naar online marketing. Daarvoor werkte Mandy een tijd op Sint Maarten voor Heineken, waar ze een tijd woonde. Het meest trots is Mandy op het projectmanagement systeem dat we nu gebruiken. “Als ik terug denk aan hoe we vroeger verschillende A4’tjes bewaarden en nu zie hoe we een waar systeem hebben waarin we elkaar kunnen informeren, zien hoe projecten lopen, werk aan elkaar toekennen enzovoort; daar word ik blij van!”

In haar vrije tijd is Mandy graag actief met haar gezin, of aan het sporten. Samen ontbijten op het strand, hardlopen, yoga, suppen, salsa dansen en lezen zijn haar favoriete bezigheden. Haar favoriete plant is de Tradescantia Zebrina, want deze is nét even anders dan groene kamerplanten. “Hij groeit ook lekker snel en is heel gemakkelijk te stekken. Dat vind ik leuk!” 
 

Het team inspireren

Waar Mandy de komende tijd naar streeft is om het team te inspireren. “Ik vind het een mooie zienswijze om meer te gaan werken vanuit onze successen en dit bij elkaar blijven benadrukken. Dat we ook intern meer nadruk leggen op de goede kwaliteit die we leveren, dan dat we alleen oog hebben voor de dingen die we nóg beter zouden kunnen doen. Klanten zijn namelijk erg tevreden, dus als we daarvoor gaan staan dan kunnen we elkaar onderling ook meer prijzen, inspireren en trots zijn op wat we doen.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: