Even voorstellen: Stijn Jonkers

Stijn is sinds 2019 werkzaam bij Garden Connect als financial controller. In deze blog stellen we je graag aan hem voor. 
 

Een warm bad

“Als financial controller houd ik mij bezig met alles rondom de financiën. Dat houdt onder andere in dat ik facturen stuur naar klanten, onze eigen inkoop betaal en daarnaast analyserende werkzaamheden doe en rapportages maak.” Toen Stijn begon bij Garden Connect ervaarde hij dit als een warm bad. “Ik zat in een kamer met Edwin en het content marketing team. Dat was een kippenhok, maar je leert elkaar wel snel kennen dus dat was erg leuk.” 
 

Uitbreiding naar HR

Stijn is in 2019 begonnen bij Garden Connect nadat hij bij zijn stagebedrijf is blijven werken. “Tot nu toe ben ik er trots op dat de rapportages goed lopen en automatisch worden bijgewerkt. Dat is niet alleen mijn eigen werk, maar het is wel echt een vooruitgang. Dit jaar gebruik ik dat zodat ik actief data naar het management toe breng in plaats van dat zij dit zelf op moeten zoeken. Verder streef ik naar het verder uitbreiden van mijn functie, onder andere door meer te leren over HR en salarisadministratie.” 
 

Nieuwe hobby's

Stijn zijn lievelingsplant is de Alocasia Zebrina. “Deze is net even wat anders en valt lekker op. Ik heb er zelf ook een sinds een paar maanden, nadat ik deze op kantoor had gezien. Binnen 2 weken kwamen er al 2 nieuwe stengels uit!” 

In zijn vrije tijd houdt Stijn zich sinds kort bezig met natuurfotografie en sinds de pandemie is hij dagelijks gaan wandelen. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: