Even voorstellen: Victoria van Leeuwen

Victoria werkt sinds 2015 bij Garden Connect als online marketeer. In deze blog stellen we je graag aan haar voor!

Inmiddels is Victoria senior online marketeer bij Garden Connect. “Dat houdt in dat ik mij bezig houd met het behalen van online doelstellingen van klanten, door middel van diverse online marketing werkzaamheden zoals Google Ads, conversie optimalisatie, performance based marketing enzovoort.” 

 

"Ik vind het leukste aan mijn werk om de doelstellingen van klanten te behalen of zelfs te overschrijden."

 

Doelen overtreffen

Voordat Victoria bij Garden Connect kwam werken heeft ze communicatie wetenschappen gestudeerd aan de UvA. Na haar studie is ze begonnen als marketing assistent bij TW Steel en 1,5 jaar later is ze bij Garden Connect begonnen. “Ik vind het leukste aan mijn werk om de doelstellingen van klanten te behalen of zelfs te overschrijden. Je doet het uiteindelijk natuurlijk ook echt voor de klant, dus ik haal er veel voldoening uit als mijn klanten tevreden zijn.” 
 

Een eigen moestuin

In haar vrije tijd houdt Victoria van reizen, sporten, festivals, formule 1, vrienden zien en op pad gaan met haar zoon van 1,5 en haar vriend. “Sinds we vorig jaar de tuin hebben verbouwd, heb ik een stukje moestuin. Dat vind ik heel leuk om te doen! Ik kijk er ook naar uit dat de voorjaarsbollen in mijn tuin gaan bloeien. Qua planten houd ik erg van tropische planten die me het vakantiegevoel geven, zoals de bananenplant, de gatenplant en de olifantsoor die op kantoor staat vind ik ook mooi.” 
 

Continu ontwikkelen

Haar eerste indruk van Garden Connect was meteen positief: “Ik merkte meteen dat het een jong en relaxed team was. Ik voelde me snel thuis. Iedereen werkt hard, maar daarnaast hebben we veel lol met zijn allen.” Wat Victoria nastreeft in haar werk, is om zichzelf te blijven ontwikkelen. “De wereld van online marketing verandert continu. Als online marketeer valt er dus altijd wat te leren en vind het dan ook leuk om mijn kennis te blijven verbreden.” 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: