Garden Connect in top 100 online marketing bureaus

Vandaag is bekend geworden dat wij, Garden Connect, dit jaar opnieuw opgenomen zijn in de Emerce100. De Emerce100 is een lijst van de beste e-business bedrijven die samengesteld is door het gelijknamige vakblad voor online marketing en onderzoeksbureau Motivaction. 

“We zijn er trots op dat we met ons team van 40 medewerkers deze erkenning hebben gekregen vanuit de online marketing branche. We zijn actief in een specifieke niche en daarom minder zichtbaar, maar onbekend maakt dus niet onbemind”, aldus Edwin Meijer namens Garden Connect. 
 

Onderzoek

Het onderzoek van Emerce en Motivaction laat marketeers en collega’s uit het werkveld bedrijven beoordelen op vijf punten:

  • Kennis & know-how
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Klanttevredenheid (NPS)

Het geeft dus een goed beeld hoe er binnen de online marketing branche gekeken wordt naar bedrijven maar is minder gericht op de mening van opdrachtgevers zelf. 
 

Categorie “Digital Agency Fullservice”

Garden Connect staat vermeld in de categorie “Digital Agency Fullservice middelgroot” met een beoordeling van 4,5 sterren. “Wij opereren in een hele kleine markt en hebben ongeveer 125 gebruikers in Nederland. In de Emerce100 komen steeds meer partijen voor die overgenomen zijn door bureaus die activiteiten kopen & samenvoegen. Des te leuker vinden we het om te zien dat ook wij als zelfstandig bureau in deze lijst kunnen komen.”
 

Ambities

De vermelding in de Emerce100 betekent niet dat het team van Garden Connect stil zal staan: “Het is een mooie erkenning voor onze prestaties, maar we zijn nog niet waar we willen zijn. Ons doel is om het meest toonaangevende online marketing bureau voor tuincentra ter wereld te worden en iedereen is gemotiveerd om dat doel te gaan bereiken. De vermelding in de Emerce100 is een indicatie dat we goed op weg zijn en daar zijn we dan ook heel erg trots op.”

N.B. De vermelding van Garden Connect is gecombineerd met de vermelding van Bratpack, het moederbedrijf. De activiteiten van Bratpack zijn reeds in 2020 verkocht.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: